Werk samen met Fecoma

Team van gedreven freelance copywriters met de juiste kennis in huis.

Wie zegt dat kwaliteit altijd een prijskaartje moet hebben? Bij ons niet! Niet geld, maar onze passie voor het vak is de grote drijfveer achter Fecoma. Dit doen we met ons team van freelance copywriters. We zijn de eerste in Nederland met dit concept en groeien snel. Bij ons draait het niet om jarenlange ervaringen, maar de juiste kennis, data en technologie, zodat in de samenwerking met de klant geweldige resultaten behaald worden.

  • Prettige tarieven. Wij geloven in een win-win situatie voor opdrachtgever en freelancer.

  • Kwaliteit staat bovenaan. Kritische selectie, we willen alleen met de allerbeste vakvrouwen en vakmannen werken.

  • Snel & flexibel. Goede doorlooptijden en altijd freelance copywriters beschikbaar.

 

‘Samen voor een verbluffend eindresultaat’

Jouw vaste specialist

Je krijgt jouw vaste specialist die voor jouw organisatie gaat werken! Afhankelijk van het vraagstuk krijg je jouw eigen specialist, die het beste bij jouw wensen past. Soms zijn de opdrachten te groot voor één specialist en werken we samen.

Snelheid

Jij vraagt, wij draaien. Wij geloven in snelheid, daarom zorgen we altijd voor overcapaciteit. We hebben ALTIJD iemand beschikbaar voor jouw opdracht!

Waarom Fecoma?

Fecoma is geboren omdat we zelf een groot gat in de markt zagen. In de wondere wereld van marketing & communicatie kan je naar een bureau toe met flinke uurtarieven, waarbij je meebetaalt aan het dure kantoor en de strakke leaseauto’s. Het alternatief is een ZZP’er die veelal ook nog een stevig tarief hanteert en waarbij je afhankelijk bent van één persoon en alle risico’s van dien.

 

Waarom is er geen 3e optie? Het kunnen aantrekken van goede professionals, die minder ver zijn in hun carrière en op een heel ander prijsniveau zitten? Of het samenstellen van een virtueel team dat goed met elkaar samenwerkt voor jouw organisatie? Daar is Fecoma uit ontstaan! Goede, geschikte professionals in de start van hun carrière met een gezonde dosis motivatie en ambitie om jouw organisatie verder te helpen.

Contact

Binnen 24 uur jouw proeftekst retour.

Heb je structureel behoefte aan teksten voor jouw klanten? Twijfel je of je een extra copywriter in dienst moet nemen en wil je eens met ons sparren? Voor ieder vraagstuk hebben wij een oplossing. Neem contact met ons op en ontvang binnen 24 uur ons voorstel.

Neem contact op met Lars

Benieuwd naar onze diensten? 

Fecoma biedt jouw de juiste specialisten voor jouw vraagstuk: Tekstschrijvers, SEO Tekstschrijvers, Online Marketeers of andere werkzaamheden die jouw bedrijf laat groeien. Benieuwd? Neem dan snel een kijkje bij onze diensten.

Bekijk onze diensten